AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

De wetenschap van lichttherapie
Transformeer uw cellulaire gezondheid
met Celluma

Celluma is een revolutionair toestel

Celluma is een toestel dat uw vitaliteit verhoogt op een manier waarop de natuur het heeft voorzien. Dit uitmuntende apparaat bestaat in diverse modellen die elk gericht zijn op een specifieke gebruikszone. Bij AMdevices, gelegen in Koksijde, vindt u het Celluma-toestel dat aansluit bij uw wensen.

Celluma als toestel ontwikkeld voor uw huidvitaliteit

Het toestel Celluma werkt met lichttherapie die een natuurlijk foto-biochemisch reactieproces nabootst om veilige en UV-vrije lichtenergie op een laag niveau te leveren. Dit gebeurt door middel van een klinisch erkend intens led-apparaat. U gebruikt de verschillende modellen van Celluma om de natuurlijke vitaliteit van uw lichaam te herwinnen en te behouden. Dit zonder de zorg voor gevaarlijke bijwerkingen die geassocieerd worden met medicijnen en actuele onderwerpen. Dit apparaat is ontworpen om een veelvoud aan huid-, spier- en gewrichtsaandoeningen aan te pakken. Celluma is een gebruiksvriendelijk toestel met instellingen voor acne, huidverjonging en pijn. Het zet in op lichaamsbehandelingen die het lichaam sneller helpen herstellen. Daar waar Celluma gericht is op de huid, spieren en gewrichten, hebben wij ook toestellen die toxines verwijderen uit het lichaam en op deze manier voor een verbeterde weerstand zorgen.

Kom alles te weten over onze producten

Het geadoreerde toestel Celluma zorgt voor een vitale herstelling van de huid. Net zoals andere apparaten in ons assortiment, bijvoorbeeld Adipologie®, verdelen wij enkel hoogstaande apparatuur waarvan hun effectiviteit bewezen is. Kom alles te weten over ons en over de producten die wij verkopen door ons te contacteren. Dit kan door te bellen naar +32 477 60 41 25 of een e-mail te sturen naar info@amdevices.be.