AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

Adipologie®

Ontdek de nieuwste generatie van ultrasonen in het apparaat Adipologie®. Het werkt snel, effectief, pijnloos en veilig met duidelijke verschillen tussen voor en na de sessie, zelfs na de eerste behandeling. Geen enkele andere technologie is in staat om zoals Adipologie® het onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier te stimuleren. Dat is waarom AMdevices trotse verdeler is in Koksijde van dit toestel.

Adipologie® het nieuwste apparaat voor silhouettemodellering

Dit apparaat is de nieuwste, gepatenteerde multifocal LFU (Low Frequency Ultrasound en Low Intensity) die vetweefsel verwijdert zonder beschadiging van het weefsel. Door een mechanische stimulatie, getriggerd door de ultrasonen, worden de cellen aangezet om zelf een natuurlijke lipolyse aan te gaan. Dankzij dit mechanisch proces dat een biologisch effect met lage intensiteit en lage frequentie genereert, wordt een volledig pijnloze emissie uitgevoerd, zonder thermisch effect. Dit mechanisch proces van Adipologie® zorgt ook voor collageenaanmaak (collageen type IV en VI) in de gehele dermis en het onderhuids bindweefsel met zichtbare resultaten tussen voor en na vanaf de eerste sessie bij onder andere de bestrijding van cellulite.

De genetische wijziging door deze technologie

Door deze technologie van ultrasonen toe te passen, gaat dit apparaat de cellen niet afbreken en afvoeren, maar zal Adipologie® wel het gedrag van deze cellen veranderen. De cellen gaan zich gedragen alsof ze jonger zijn. Hun genetische informatie veranderd na de behandeling ten opzichte van voor het gebruik van dit esthetische toestel, wat resulteert in het niet meer opslaan van alle vetcellen, maar enkel van diegene die we nodig hebben.

 

De ultieme oplossing die werkt met ultrasonen

Adipologie® is dé ultieme oplossing in een apparaat dat werkt tegen zowel plaatselijke vetophoping, cellulite als verslapping van het bindweefsel dat niet verwijderd kan worden door dieet en sport. Net zoals ook bijvoorbeeld ZIONIC hiervoor is ontwikkeld, maar dit door middel van radiofrequentie dat warmte opwekt tot temperaturen van 42°C. Met een Low Frequency Ultrasound van 224 KHz werkt Adipologie® voornamelijk op het vetweefsel en aanmaak van collageen en elastine. De Low Intensity betekent dat er een minimale druk gegeven wordt, waarbij de cellen niet overprikkeld worden. Door de lage druk wordt er tot 500 000 pulsen per seconde gegeven aan het bindweefsel. De Low Intensity in combinatie met het multifocal handstuk is de sleutel tot succes.

Ontdek dit apparaat zelf

Met Adipologie® vermindert u niet alleen snel en veilig de vetcellen met een bepaalde vorm van vetverbranding, maar herstelt en activeert u de aanmaak van collageen door het gebruik van ultrasonen. Adipologie® is een apparaat dat het toelaat om elk silhouet te hermodelleren en een duidelijke huidversteviging toont. Het resultaat dat u normaal in drie maanden behaalt met een reguliere ultrasound, behaalt u vanaf nu in vijftien dagen. Dit is een terechte nieuwe parel op vlak van bodyshaping en aanpak van het vetweefsel, ontwikkeld met ultrasonen. Ontdek zelf dit vooruitstrevende apparaat en kom er alles over te weten! Download hier de folder van Adipologie®. Of neem contact op wanneer u nog bijkomende vragen heeft. U kunt ook een e-mail sturen naar info@amdevices.be of bellen naar +32 477 60 41 25.

Download hier de folder van Adipologie®