AMDevices

Op ons kunt u rekenen…

Mijn naam is Laurence De Langhe ik ben een gepassioneerde zakenvrouw die oog heeft voor detail. Ik ga nauwlettend op zoek naar vernieuwde technieken die net dat tikkeltje meer aanbieden dan wat er vandaag op de markt aanwezig is.   We richten ons voornamelijk toe op technologieën die op een bio-energetische manier de gezondheid en welzijn bevorderen.  Deze factoren zijn belangrijk om mooi werk te leveren op vlak van figuurcorrectie, afslanking & versteviging van gelaat en lichaam.   

Voor ons is elke klant uniek! We gebruiken daarom onze skills en 25 jaar ervaring in de esthetisch-medische sector om samen de technologie te integreren in wat wij noemen “Een succesverhaal”.  We helpen bij het creëren van meer tijd in uw salon met een grotere omzet. We zetten snelwerkende apparaten in die elkaars werking goed ondersteunen en/of aanvullen, met direct merkbare resultaten.  

De relatie die wij met u aangaan betekent voor ons veel meer dan een ruwe verkoopdeal.  We hechten belang aan een volwaardige professionele opleiding en blijven met ons team beschikbaar via alle mogelijke kanalen om u te assisteren tijdens uw verdere groeifase in de schoonheidssector, want uw succes is ons geluk!

Mijn naam is Mayra & ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Als collega van Laurence assiteer ik haar met het geven van workshops, opleidingen, Experience Days, marketing en meer… 

Nog steeds leer ik dagelijks bij van Laurence en haar 25 jaar ervaring in de schoonheidssector. Deze kennis deel ik graag met jullie tijdens de opleidingen die worden gegeven bij aankoop van een of meerdere apparaten.

Tijdens een Experience Day werken we als team samen om de klanten van onze klanten tevreden te stellen. Door ons in te zetten en persoonlijke protocols op te stellen is de opstart met onze apparatuur gemakkelijker.  Hierdoor realiseren onze klanten een grotere omzet en hebben ze meer tijd voor elke afzonderlijke klant.

Heb je je oog laten vallen op een of meerdere van onze apparaten? Neem dan contact met ons op!