AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Anti-aging met behulp van een apparaat

Wilt u de beste anti-aging verkrijgen met een revolutionair apparaat? Bij AMdevices, in Koksijde, vindt u met zekerheid het kwalitatieve toestel dat zorgt voor een zichtbare huidverjonging. Onze apparaten van het merk TermoSalud zijn steeds ontwikkeld met de nieuwste technologieën en daardoor vooruitstrevend ten opzichte van concurrerende merken.

Interesse in een anti-aging behandeling?

Zichtbare anti-aging met het gebruik van een hoogwaardig apparaat

Anti-aging is op de dag van vandaag geen utopie meer, maar is bereikbaar met het geschikte apparaat dat onze collectie aanvult. Dit gebeurt in de vorm van een huidverjonging en huidversteviging en body contouring. Het SYMMED-apparaat is één van de toestellen, ontwikkeld voor onder andere het behandelen van rimpels en slappe huid. Doordat de apparaten die u bij AMdevices vindt van binnenuit werken, is het resultaat van de huidverjonging snel zichtbaar. Het apparaat werkt doeltreffend en gericht op elke vorm van anti-aging. Met het gebruik van een capacitieve en resistieve radiofrequentie ervaart uw cliënt een pijnloze en effectieve cosmetische technologie, denk bijvoorbeeld aan lichttherapie. Het effect van een natuurlijke facelift wordt eenvoudig bereikt.

Ga voor het toestel van uw voorkeur

De meest kwaliteitsvolle esthetische toestellen vindt u bij ons bedrijf. Wij zijn toegespitst op het verdelen van producten die doen wat ze beloven, zoals bijvoorbeeld Adipologie®. Anti-aging is mogelijk met het apparaat dat u vindt bij ons bedrijf. Vraag meer informatie door ons te contacteren. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer +32 477 60 41 25 of u kunt een e-mail sturen naar info@amdevices.be. Wij helpen u graag met het uitkiezen van het toestel met uw voorkeur voor huidverjonging. Bekijk gerust ons gehele aanbod.

Kom bij ons langs op locatie