AMDevices

Voed je lichaam van binnen en van buiten

Het powercomplex van de SLIMYONIK® Silhouette Refiner stimuleert en activeert de vetverbranding, terwijl het de vetopslag afremt bij regelmatig gebruik (tweemaal daags). De formule beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf met antioxidanten en regenereert deze.

De sterk geconcentreerde SLIMYONIK® Body Contour Gel helpt de zichtbare tekenen van cellulite te verbeteren, bevordert vetverbranding en verstevigt de huid. Dankzij het verwarmende effect wordt het lymfestelsel gestimuleerd. De huidtextuur ziet er egaler en steviger uit en het ‘sinaasappelhuideffect’ is duidelijk verminderd.

Het SLIMYONIK® Basen Complex levert een waardevolle bijdrage aan een evenwichtige zuur-base-balans dankzij de perfecte combinatie van plantaardige en minerale ingrediënten.

De SLIMYONIK® Natural Beauty & Body Shake bevat pure plantaardige eiwitten en essentiële voedingsstoffen voor een dieet gericht op gewichtsbeheersing – 100% natuurlijk, veganistisch en zonder kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bieden alles wat nodig is om aan de dagelijkse eiwitbehoeften te voldoen.