AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Lichttherapie met lamp

Lichttherapie is meer dan een innovatieve lamp; het is een revolutie in de wereld van esthetische en medische behandelingen. In een sector waar technologie en wetenschap samenkomen om de kwaliteit van leven te verbeteren, speelt de lichttherapielamp een cruciale rol. AMdevices biedt een lamp aan waarmee lichttherapie in elk schoonheidssalon beschikbaar is.

Interesse in lichttherapie met lamp?

Zonlichtstimulatie met lichttherapie: een waaier aan voordelen met deze lamp

De meest effectieve lichttherapielampen, zoals de Celluma, bootsen het licht van de zon na. Dit heeft een diepgaand effect op de aanmaak van serotonine en melatonine, de hormonen die uw stemming en slaap regelen. Daardoor zijn deze lampen niet alleen nuttig voor het aanpakken van huidaandoeningen zoals acne en psoriasis, maar ook voor mensen die last hebben van winterdepressie. Dit esthetisch toestel is als het ware een ‘zon in een doos’, die u de kans geeft om de voordelen van natuurlijk licht het hele jaar door te ervaren, onafhankelijk van het seizoen of de weersomstandigheden.

Bied uw cliënteel enkel het beste aan

Wilt u de kracht van de zon in uw salon ontketenen? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen. Van de juiste lamp voor lichttherapie tot geavanceerde huidverzorgingstechnologieën en de SYMMED, AMdevices staat klaar om u te voorzien van de apparatuur die u nodig heeft om uw cliënteel het beste te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en maak de volgende stap in het bieden van uitzonderlijke zorg en behandelingen.

Kom bij ons langs op locatie