AMDevices

Ontdek hier ons aanbod

Mijn naam is Laurence De Langhe ik ben een gepassioneerde zakenvrouw die oog heeft voor detail. Ik ga nauwlettend op zoek gaat naar vernieuwde technieken die net dat tikkeltje meer aanbieden dan wat er vandaag op de markt aanwezig is.   We richten ons voornamelijk toe op technologieën die op een bio-energetische manier de gezondheid en welzijn bevorderen.  Deze factoren zijn belangrijk om mooi werk te leveren op vlak van figuurcorrectie, afslanking & versteviging van gelaat en lichaam.   

Voor ons is elke klant uniek! We gebruiken daarom onze skills en 25 jaar ervaring in de esthetisch-medische sector om samen de technologie te integreren in wat wij noemen “Een succesverhaal”.  We helpen bij het creëren van meer tijd in uw salon met een grotere omzet. We zetten snelwerkende apparaten in, die elkaars werking goed ondersteunen en/of aanvullen, met direct merkbare resultaten.  

De relatie die wij met u aangaan betekent voor ons veel meer dan een ruwe verkoopdeal.  We hechten belang aan een volwaardige professionele opleiding en blijven met ons team beschikbaar via alle mogelijke kanalen om u te assisteren tijdens uw verdere groeifase in de schoonheidssector, want uw succes is ons geluk.