AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

Celluma PRO 

De Celluma PRO is het paradepaardje voor LED-lichttherapie. Onze PRO beschikt over de originele 3-modi. Dit volledig flexibele LED-lichtpaneel (dat blauwe, rode en bijna-infrarode golflengten uitzendt) richt zich op acne, anti-aging en pijnbestrijding in de professionele praktijk.

 

Celluma ELITE

De Celluma Elite is perfect voor gebruik waar zeer nauwkeurige positionering van Celluma gewenst kan zijn na een operatie en diepe ablatieve ingrepen. Net als de modellen Celluma PRO en LITE beschikt de Celluma ELITE over 3 modi voor de behandeling van Acne, Rimpels en Pijn en straalt hij blauwe, rode en bijna-infrarode golflengten uit.

Celluma LITE 

De Celluma LITE geeft u toegang tot de krachtige werking van de Celluma Pro toestellen wanneer het op anti-ageing, acne, wondheling en Pijnbestrijding neerkomt.

Gelet op de iets compactere vorm is dit toestel ook een heel intressante reisgezel.

Professionals die hun aanbod willen uitbreiden vinden in de LITE een  uitermate geschikt instapmodel voor hun praktijk.

 

CPOD-Over Face

Celluma POD

De Celluma POD is de nieuwste toevoeging aan het Celluma gamma van LED Lichttherapie Apparaten. Dit zeer compacte toestel is geschikt voor thuisgebruik en bij het behandelen van lokale zones op de huid of lichaam.

Hoewel het toestel compact is, boet het niet in op de efficiënte en werking van zijn grotere broers.

Bovendien is dit toestel bijzonder scherp geprijsd waardoor dit toestel zeker een aanvulling kan zijn van je thuisverzorging.

Celluma FACE 

Ben je in je praktijk vooral gericht op facials of wil je thuis de professionele weldaad van LED lichttherapie genieten is onze FACE een ideale keuze.

Dit toestel beschikt over 3 modi,  anti-aging, wondgenezing en acne. Bijgevolg kan je dit toestel niet inzetten voor het bestrijden van gewrichts- en spierpijnen.

Celluma HOME 

Celluma HOME is ideaal voor professioneel en thuisgebruik en is de perfecte 2-mode LED-lichttherapie  voor leeftijds- gebonden zaken als rimpels en pijn.

Als tegenhanger van onze face, beschikt dit toestel niet over het acne programma waardoor het enkel inzetbaar is bij anti-ageing en de bestrijding van gewrichs- en spierpijnen.

Celluma DELUXE

Celluma DELUX biedt full-coverage lichttherapie met alle voordelen van ons vlaggenschip Celluma PRO in een full-body design! Nu kunt u genieten van bewezen, kop-tot-teen LED therapie met het eerste draagbare, ruimtebesparende, full-body LED-apparaat ooit.  De Celluma DELUX, die aan de achterkant van een deur hangt wanneer hij niet in gebruik is, biedt alle voordelen van een lichttherapiebed zonder de benodigde ruimte of het exorbitante prijskaartje.