AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

EFFECTIVITEIT

ZIONIC combineert in één apparaat een systeem van actieve diepe rotatiemassage (MARP) met een resistieve radiofrequentie die snelle resultaten en maximale effectiviteit bij de behandeling van cellulite, adipositas, verslapping, hermodellering en spierversteviging garandeert.

VEELZIJDIGHEID

Met ZIONIC kunt u zowel de energie van de Resistive RF als de rotatiesnelheid van MARP vrij en op een persoonlijke manier configureren om de behandeling veilig en efficiënt aan elke patiënt aan te passen. Hiermee kunnen zeven gedifferentieerde behandelingen worden aangeboden aan dezelfde patiënt.

SECURITY

De niet-invasieve ZIONIC-behandeling oefent een mechanische energie uit op de weefsels zonder daarop enige tractie uit te oefenen; samen met een resistieve radiofrequentie, die de emissie van de stroom concentreert in het specifieke te behandelen gebied.

WINSTGEVENDHEID

ZIONIC biedt een hoger investeringsrendement (ROI) in vergelijking met andere technologieën omdat het de enige apparatuur is met resistieve radiofrequentie en het MARP-systeem, waarmee effectieve en snelle resultaten worden verkregen. Optimaliseer het werk in de cabine, handel in minder tijd.