AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

De effectiviteit van het ZIONIC apparaat

ZIONIC combineert in één apparaat een systeem van actieve, diepe rotatiemassage (MARP) met een resistieve radiofrequentie. Dit ZIONIC-apparaat garandeert snelle resultaten en maximale effectiviteit bij de behandeling van cellulite, adipositas, verslapping, hermodellering en spierversteviging. Het verschil tussen voor en na de behandeling met ZIONIC is opvallend, waarom u er niet aan moet twijfelen om dit toestel te kopen bij AMdevices, gelegen in Koksijde.

Hoe het apparaat ZIONIC werkt

ZIONIC genereert als toestel een dubbel thermisch en mechanisch effect op het bindweefsel. Dit maakt dat dit apparaat drie verschillende acties teweegbrengt, namelijk dermaal, musculair en vasculair en dat ZIONIC hierdoor een duidelijke verandering tussen voor en na vertoont na de eerste behandeling. De fysiologische processen van het weefselherstel worden geactiveerd.

Veelzijdigheid

Met het apparaat ZIONIC kunt u zowel de energie van de Resistive RF als de rotatiesnelheid van MARP vrij en op een persoonlijke manier configureren. Dit maakt de behandeling veilig en efficiënt om aan elke patiënt aan te passen. Het apparaat van ZIONIC heeft zeven gedifferentieerde behandelingen die kunnen worden aangeboden aan dezelfde patiënt en elk op hun eigen manier zorgen voor een duidelijk verschil na de bestrijding van cellulite, adipositas of een ander kwaaltje.

Security

De niet-invasieve ZIONIC-behandeling oefent een mechanische energie uit op de weefsels, zonder daarop enige tractie uit te oefenen. Dit gebeurt samen met een resistieve radiofrequentie, die de emissie van de stroom concentreert in het specifieke te behandelen gebied. Dit heeft positieve effecten op het lichaam, zoals het verstevigen van de huid, dat een huidverjonging geeft.

Merk het verschil tussen voor en na met ZIONIC

De ZIONIC is een esthetisch toestel dat een veilige behandeling garandeert. Nabehandelingen zijn niet nodig, wat de ZIONIC alleen maar geliefder maakt als apparaat in elk schoonheidssalon. Heeft u interesse in dit toestel of één van onze andere toestellen en heeft u hierover nog bijkomende vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. U kunt ook een e-mail sturen naar info@amdevices.be of bellen naar +32 477 60 41 25. Wij geven u graag een grondige uitleg. Vergelijk het gerust met het Adipologie-apparaat en ga voor het merk van uw voorkeur.