AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Een natuurlijke facelift

Er wordt gesproken over een natuurlijke facelift, wanneer het gezicht een behandeling ondergaat waarbij het zichtbaar een verjongende uitstraling krijgt, zonder dat hierbij operaties, injecties of plastische chirurgie nodig zijn geweest. Met de geschikte apparatuur van AMdevices uit Koksijde is het mogelijk om in te zetten op die natuurlijke facelift en zonder pijn of extreme kosten te genieten van een gezichtsverjonging.

Interesse in een natuurlijke facelift?

Het verkrijgen van een natuurlijke facelift met onze apparatuur

Bij een natuurlijke facelift wordt er ingezet op het verstevigen en verstrakken van de huid, waardoor rimpels en oneffenheden zichtbaar verminderen. Met een huidverjongingsapparaat wordt ook de bloedcirculatie in deze specifieke zone geoptimaliseerd, wat bijdraagt tot een gezondere en frissere uitstraling. Eén van de apparaten die geadoreerd wordt voor zijn sterke werking en die bestaat in meerdere modellen, waardoor u kunt kiezen waar u specifiek op in wilt werken, is het Celluma-toestel. Alle apparatuur in ons aanbod is steeds ontwikkeld met de nieuwste technologieën, om op deze manier vooruitstrevend te blijven en elke keer weer de beste behandelingen te kunnen aanbieden. Bij AMdevices vindt u de hoogste kwaliteit aan apparaten voor lichaamsbehandelingen die inzetten op zowel het medische als het esthetische aspect. Zo zijn ook de toestellen voor vetverbranding gegeerd in de schoonheidssector.

Ga voor kwaliteitswerk

Verkrijg een natuurlijke facelift met de uitstekende apparaten die u bij ons kunt vinden. Bekijk ons aanbod aan apparaten en selecteer uw favoriete exemplaar. Vraag raad aan ons als expert door ons te contacteren via het contactformulier. Of stel uw vragen per e-mail naar info@amdevices.be of telefonisch via het nummer +32 477 60 41 25. Wij helpen u met plezier verder.

Kom bij ons langs op locatie