AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

symmed_logo

Innovatie in medisch-esthetische behandelingen voor huidverjonging

SYMMED is een innovatieve behandelmethode van TERMOSALUD die de meest geavanceerde en effectieve schoonheidstechnologien (RADIOFREQUENTIE DIATHERMIE en HPC VIRTUAL MESOTHERAPIE) combineert. Verschillende behandelingsprotocollen worden toegepast door specifieke technieken en bewegingen uit te voeren, met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

SYMMED verhoogt de effecten van diathermische behandelingen via radiofrequentie, virtuele mesotherapie en actieve producten, wat resulteert in de meest geavanceerde en effectieve, pijnloze en niet-invasieve cosmetische technologie die de beste resultaten biedt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het bevat specifieke protocollen voor gelaatsbehandelingen (lifting, gelaatscontour, rimpels, verslappingen, wallen en donkere kringen) en lichaamsbehandelingen (hermodellering, cellulite, versteviging en spierontspanning, enz…). TERMOSALUD ontwikkelt met SYMMED specifieke protocollen voor fysiotherapie en sportgeneeskunde.

TERMOSALUD biedt een uniek nieuw apparaat met veelzijdige resultaten: lipolytische, die de afbraak van vetten in het vetweefsel bevordert; verstevigende, door de samentrekking, stimulatie en herstel van de structuur van de collageenvezels; anti-aging, versnelling van de cellulaire mitose en de regeneratie van collageen, de celvernieuwing bevordert en op deze manier de huid verbetert.