AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

Adipologie®

Ontdek de nieuwste generatie van het apparaat Adipologie®. Het werkt snel, effectief, pijnloos en veilig met duidelijke verschillen tussen voor en na de sessie, zelfs na de eerste behandeling. De Adipologie® is zijn prijs meer dan waard. Geen enkele andere technologie is in staat om zoals Adipologie® het onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier te stimuleren, het is de perfecte toevoeging om voor uw beautysalon te kopen. Dat is waarom AMdevices uit Koksijde trotse verdeler is van dit toestel.

Adipologie®: het nieuwste apparaat voor silhouettemodellering

Dit apparaat is de nieuwste, gepatenteerde multifocal LFU (Low Frequency Ultrasound en Low Intensity) die vetweefsel verwijdert zonder beschadiging van het weefsel. Door een mechanische stimulatie worden de cellen aangezet om zelf een natuurlijke lipolyse aan te gaan. Dankzij dit mechanisch proces dat een biologisch effect met lage intensiteit en lage frequentie genereert, wordt een volledig pijnloze emissie uitgevoerd, zonder thermisch effect. Dit mechanisch proces van Adipologie® zorgt ook voor collageenaanmaak (collageen type VI) in de gehele dermis en het onderhuids bindweefsel met zichtbare resultaten tussen voor en na vanaf de eerste sessie bij, onder andere, de bestrijding van cellulite.

De genetische wijziging door deze technologie

Door deze technologie toe te passen, gaat dit apparaat de cellen niet afbreken en afvoeren, maar zal Adipologie® wel het gedrag van deze cellen veranderen. De cellen gaan zich gedragen alsof ze jonger zijn. Hun genetische informatie veranderd na de behandeling ten opzichte van voor het gebruik van dit esthetische toestel, wat resulteert in het niet meer opslaan van alle vetcellen, maar enkel van diegene die we nodig hebben. Door een apparaat van Adipologie® te kopen voor uw zaak, maakt u een investering die uw klanten ten goede zal komen.

De ultieme oplossing

Adipologie® is dé ultieme oplossing in één apparaat, een kleine prijs om te betalen voor het welzijn van uw klanten. Het helpt zowel bij plaatselijke vetophoping, cellulite als verslapping van het bindweefsel. Met een Low Frequency Ultrasound van 224 KHz werkt Adipologie® voornamelijk op het vetweefsel met een indrukwekkend verschil tussen voor en na. De Low Intensity betekent dat er een minimale druk gegeven wordt, waarbij de cellen niet overprikkeld worden. Door de lage druk wordt er tot 500 000 pulsen per seconde gegeven aan het bindweefsel. De Low Intensity in combinatie met het multifocal handstuk is de sleutel tot succes. Ook de ZIONIC werd voor deze doeleinden ontwikkeld.

Ontdek dit apparaat zelf

Met Adipologie® vermindert u niet alleen snel en veilig de vetcellen met een bepaalde vorm van vetverbranding, maar herstelt en activeert u de aanmaak van collageen. Adipologie® is een apparaat dat het toelaat om elk silhouet te hermodelleren en een duidelijke huidversteviging toont voor en na behandeling, zeker de moeite waard om aan te kopen dus. Wilt u een apparaat van Adipologie® kopen en bent u benieuwd naar de prijs? Ontdek zelf dit vooruitstrevende apparaat en kom er alles over te weten! Neem gerust contact met ons op indien u nog bijkomende vragen heeft over Adipologie®, zijn werking of prijs.

Download hier de folder van Adipologie®