AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Cellulite verwijderen

Cellulite verwijderen en diens zichtbare verschijnselen verminderen, wordt mogelijk met de revolutionaire apparatuur die u bij AMdevices in Koksijde kunt kopen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van apparatuur voor diverse lichaamsbehandelingen. Wij zijn verdeler van het uitstekende merk TermoSalud, dat steeds mee is met de nieuwste ontwikkelingen en de beste apparatuur op de markt brengt.

Interesse in het verwijderen van cellulite?

De effecten van cellulite snel en efficiënt verwijderen

Vaak wordt cellulite als onaangenaam en gezien als iets wat niet tot het schoonheidsideaal behoort en daarom willen de mensen die dit hebben dit graag verwijderen en de oorzaak ervan aanpakken. Wanneer sporten, gezond eten en een stabiele hormoonbalans niet meer effectief zijn, komen onze esthetische toestellen tot hulp. Met een doelgerichte vetverbranding ziet u resultaten die uw cliënteel zich terug goed laten voelen in hun vel. Het verschil tussen voor en na de sessie is opvallend verbeterd. De behandeling van cellulitis is effectief en pijnloos dankzij onze apparaten. Twijfel dus niet om onze apparaten te bekijken en het toestel van uw voorkeur te bestellen. Het verwijderen van de zichtbare effecten van cellulite was nog nooit zo eenvoudig. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de Slimyonik®| Air Bodystyler.

Vraag advies over onze apparatuur

Wilt u cellulite bij uw klanten kunnen aanpakken en de zichtbare sinaasappelhuid op een doeltreffende manier verwijderen met een gebruiksgemakkelijk apparaat? Overweeg dan de ZIONIC aan te schaffen of ga voor een van onze andere apparaten. Maak een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze. Bij vragen stuurt u een e-mail naar info@amdevices.be of belt u ons op het nummer +32 477 60 41 25. Wij staan u graag bij in uw beslissing.

Kom bij ons langs op locatie