AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Vetverbranding

Vetverbranding, en met name gerichte vetverbranding van billen, buik en benen, is een fenomeen waar veel mensen mee blijven worstelen. De combinatie van een gezondere levensstijl met evenwichtige voeding en voldoende beweging is vaak moeilijk combineerbaar met het werkleven. Daarnaast zijn sommige vetcellen zodanig volhardend, dat deze zelfs met sporten niet weg te werken zijn. Een niet-werkende vetverbranding van de billen, benen en buik is demotiverend en hier heeft AMdevices uit Koksijde een oplossing voor.

Interesse in hulp bij vetverbranding?

Gerichte vetverbranding met onze apparatuur

Vetverbranding van de billen, buik en benen is mogelijk met een afslankapparaat uit ons assortiment, dat doelgericht werkt en zich focust op vetcellen die met sporten niet lijken te verdwijnen. Onze apparatuur is stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit en van erkende merken die zowel medisch als esthetisch sterk onderbouwd zijn. Hierdoor bent u steeds zeker dat u het gewenste resultaat van vetverbranding in de zones van de buik, benen en billen verkrijgt. Deze lichaamsbehandelingen tonen een zichtbaar verschil vanaf het eerste gebruik. De apparaten voor vetverbranding zijn ook steeds ontwikkeld met de meest nieuwe technologie, om op een vooruitstrevende en doeltreffende manier vlugger het effect te tonen.

linfopress – amdevices.be

Kies voor onze apparaten

Lees alles over ons en begrijp waarom wij de beste partij zijn met de geschikte apparatuur voor de vetverbranding van benen, buik en billen. Wilt u graag meer informatie over een specifiek toestel voor vetverbranding of bijvoorbeeld lymfedrainage, of heeft u algemene vragen? Contacteer ons dan gerust. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 477 60 41 25 of door een e-mail te sturen naar info@amdevices.be. Wij zijn er voor u!

Kom bij ons langs op locatie