AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

Ergonomisch hoofd, lichtgewicht en minimaal luid

Ontworpen en ontwikkeld volgens de strengste Europese standaardisaties die de optimale betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid van het product regelen.

Het handstuk is het resultaat van de diepgaande analyse en competentie van de R & D-afdeling in samenwerking met professionele experts in geavanceerde manuele massagetechnieken. Vervaardigd met materialen en legeringen van lage dichtheid en hoge mechanische weerstand.

De ZIONIC-kop heeft een kernloze reductiemotor zonder kern: nauwkeurig, klein en licht Duits gemaakt, leider op het gebied van toepassingen zoals robotica, defensie, ruimtevaarttechniek en geneeskunde. Deze technologie heeft ons in staat gesteld om de behandelingskop zowel qua gewicht als qua uitgestoten geluid te verlichten en te minimaliseren, met betrekking tot vergelijkbare technologieën van de concurrentie.

De temperatuursensor bewaakt te allen tijde de temperatuur van het behandelde gebied, voor maximale effectiviteit en veiligheid.

Controle- en bewakingsscherm

In het hoofd dat het mogelijk maakt om op een evolutionaire manier in te spelen op de parameters van radiofrequentie en rotatie van MARP, waardoor de professional de snelle respons en actie gedurende de behandeling wordt vergemakkelijkt.

Het bewaakt de evolutie van de interne temperatuur en de diepte van de behandeling, waardoor de grafische weergave van deze parameters in verschillende modi mogelijk is:

  • Realtime modus: onmiddellijke visualisatie van de evolutie van de temperatuur tijdens de behandeling. Evolutionaire grafiek die elke seconde wordt bijgewerkt en de evolutie van de onderhuidse temperatuur in realtime toont .
  • Behandeling samenvatting modus: modus waarin de evolutie van de temperatuur en diepte tijdens de hele behandeling wordt gevisualiseerd, waardoor beide parameters gelijktijdig kunnen worden gevolgd. In deze modus worden indicatorbalken van de momentane temperatuur- en dieptewaarden ook weergegeven samen met hun tekstwaarde. Voor het gemak van de professional kan de bewakingsmodus tijdens alle fasen van de behandeling worden aangepast.