AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

ZIONIC is de eerste apparatuur die een diep roterend actief massage (MARP) -systeem combineert in dezelfde kop dat een hoge intensiteit mechanische energie op het bindweefsel uitoefent, samen met een resistieve radiofrequentie die zijn eigen stroom omzet in thermische energie. (PAT. PEND.)

Het exclusieve MARP- systeem biedt een effectieve en veilige biomechanische therapie die spier- en huidweefsel diepgaand stimuleert en de fysiologische processen van weefselherstel activeert.

De combinatie van MARP en RF verbetert exponentieel en zorgt voor de resultaten verkregen bij de verschillende behandelingen.

EFFECTEN

ZIONIC genereert een dubbel thermisch en mechanisch effect op het bindweefsel dat drie gedifferentieerde acties op het bindweefsel veroorzaakt en zorgt voor maximale effectiviteit in al zijn effecten.

DERMALE ACTIE

Activeert de fibroblasten en stimuleert hun proliferatie en de synthese van onder andere nieuwe collageen-, elastine- en hyaluronzuurvezels, waardoor het uiterlijk van de huid wordt verbeterd dat de elasticiteit en dichtheid herstelt.

SPIERACTIE

De mechanische activering van myofibroblasten (gespecialiseerde spierweefselfibroblasten) induceert de synthese van nieuwe myosine- en actinevezels, structurele en fundamentele eiwitten van spiercontractie, wat bijdraagt aan de verbetering, het onderhoud en de regulering van spierspanning.

VASCULAIRE ACTIE

De MARP-behandeling verhoogt lokaal de warmte en veroorzaakt pijnstillende effecten; Het verhoogt de perifere bloedstroom en verbetert weefseloxygenatie en de verwijdering van afvalstoffen. Verbetert de veneuze terugkeer en daarmee de lymfecirculatie.