AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

Apparaten met radiofrequentie

Bij AMdevices, gesitueerd in Koksijde, vindt u diverse apparaten die ontwikkeld zijn met een sterke radiofrequentie die inzet op het optimaliseren van uw lichamelijke staat. Als expert in het verdelen van toestellen die zowel op medisch als op esthetisch vlak inzetten, bent u bij ons op de juiste plek voor de aanschaf van deze apparatuur.

Twee technologieën – 3 apparaten met radiofrequentie

  1. MESOJET® Hy-Po

Dankzij de technologie hydroporatie helpt dit esthetische apparaat met de uitvoering van een complete huidverjongende behandeling via exfoliatie en transcutane suppletie van actieve bestanddelen. Met de verschillende handstukken en een breed scala aan actieve bestanddelen bereikt u zichtbare verjongende resultaten en verbetert de textuur en kwaliteit van de huid.

  1. MESOJET® RF

Dankzij de technologie voor monopolaire en bipolaire radiofrequentie maakt dit apparaat een huidverstevigende behandeling voor gezicht en lichaam mogelijk. Met zijn twee keramische handstukken en plaatjes voor het lichaam bereikt u mooie resultaten op de verslapte huid en zelfs bij het verwijderen van cellulite. Via een heel aangename behandeling – vergelijkbaar met een massage van warme stenen – kunt u de spanning en textuur van de huid zichtbaar verbeteren.

  1. MESOJET® Combo

Dankzij de combinatie van technologieën voor radiofrequentie en hydroporatie is dit toestel de ideale partner om uw verjongende behandelingen naar een hoger niveau te tillen. U heeft voortaan nog maar één apparaat nodig en maakt zo meer ruimte vrij in uw praktijk. Met MESOJET® Combo en zijn radiofrequentie en gecombineerde protocollen behaalt u 30% snellere resultaten dan met een enkele sessie MESOJET® Hy-Po. Bovendien verhoogt hun kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn met 50%.

EEN BREED AANBOD WERKZAME BESTANDDELEN

Aangepast aan de diversiteit van de huid

Er zijn verschillende formules van werkzame bestanddelen verkrijgbaar, afhankelijk van het protocol en/of het gewenste resultaat.

Een van de belangrijkste eigenschappen van de MESOJET® Hy-Po is het vermogen om nuttige stoffen tot in de dieper gelegen huidweefsels te brengen, om de huid zo te verjongen. Alle formules zijn verrijkt met voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn voor een elastische en jongere huid die er stralend en mooi uitziet.

De verzorgingsspecialist beschikt over ultrageconcentreerde producten die speciaal zijn ontwikkeld voor toediening met behulp van de handstukken van MESOJET® Hy-Po. De oplossingen ‘Jet Solution’ en ‘Time 4 Jet’ zijn verrijkt met de krachtigste verjongende bestanddelen op de markt, en garanderen doelgerichte resultaten volgens het behandelingsprotocol.

Met de aangeboden artikelen voert u alle MESOJET® Hy-Po protocollen uit: anti-ageing voor gezicht en lichaam, acne, hyperhidrosis, couperose, depigmentatie en verzorging van de hoofdhuid.

Ervaar de voordelen van radiofrequentie en hydroporatie

MESOJET® is ontwikkeld als effectief antwoord op de steeds groeiende vraag naar behandelingen met een verjongende uitkomst. Zijn functionaliteit en werking met radiofrequentie maakt hem geliefd in de schoonheidssector. Vraag meer informatie en laat u bijstaan door ons wanneer u twijfelt welk model het best bij u zou passen. Vul het contactformulier in of kies ervoor om uw vragen per e-mail te verzenden naar info@amdevices.be. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch contacteren via het nummer +32 477 60 41 25. Ervaar zelf de hoogwaardige werking van de radiofrequentie en hydroporatie in onze apparatuur.