AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

SYMMED – een innovatief apparaat in medisch-esthetische behandelingen voor huidverjonging

SYMMED is een apparaat met een innovatieve behandelmethode die een indrukwekkend verschil tussen voor en na biedt. Dit apparaat van het merk TermoSalud combineert de meest geavanceerde en effectieve schoonheidstechnologieën; namelijk Radiofrequentie dia thermie en HPC-virtual mesotherapie. De verschillende behandelingsprotocollen van het apparaat SYMMED worden toegepast door specifieke technieken en bewegingen uit te voeren, met zichtbare resultaten tussen voor en na vanaf de eerste sessie. Dit toestel bestelt u bij AMdevices uit Koksijde.

SYMMED als apparaat voor een duidelijke huidverjonging na behandeling

Het apparaat SYMMED verhoogt de effecten van diathermische behandelingen via radiofrequentie, virtuele mesotherapie en actieve producten die duidelijke verschillen tonen tussen voor en na de behandeling hiermee. Deze effecten resulteren in de meest geavanceerde en effectieve, pijnloze en niet-invasieve cosmetische technologie die de beste resultaten biedt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het bevat specifieke protocollen voor gelaatsbehandelingen, waaronder een natuurlijke facelift, gelaatscontour, rimpels, verslapping, wallen en donkere kringen, alsook voor lichaamsbehandelingen. Die omvatten hermodellering, cellulite, versteviging, spierontspanning en meer. TermoSalud ontwikkeld met het apparaat SYMMED specifieke protocollen voor fysiotherapie en sportgeneeskunde, met duidelijke resultaten tussen voor en na het gebruik vanaf de eerste behandeling.

De resultaten die het brengt

TermoSalud biedt met SYMMED een uniek en nieuw apparaat aan met veelzijdige resultaten en een zichtbaar verschil tussen voor en na zijn gebruik. Deze resultaten omvatten volgende zaken:

  • lipolytisch: bevordert de afbraak van vetten in het vetweefsel;
  • huidverstevigend: door samentrekking, stimulatie en herstel van de structuur van de collageenvezels;
  • anti-aging: door versnelling van de cellulaire mitose, de regeneratie van collageen en de bevorderde celvernieuwing, wordt de huid verbeterd.

Verkrijg alle nodige informatie

Vertrouw op de werking van SYMMED als hét apparaat dat instaat voor uw huidverjonging en -versteviging en ervaar het verschil tussen voor en na het gebruik. Vraag gerust meer informatie over ons en over dit product door ons te contacteren. Dit kunt u per e-mail naar info@amdevices.be of u kunt ons telefonisch contacteren via het nummer +32 477 60 41 25. Wij helpen u graag verder!