AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIMYONIK® | AIR Bodystyler.
effectievere ververbranding dankzij de extra zuurstof.

Download hier de Folder SLIMYONIK AIR

Jouw recept voor succes.
Bereik je doel op holistische wijze.

Cellulitis en obesitas zijn net zo wijdverbreid als de vele zinloze pogingen om ze permanent te behandelen. Ons credo: benader het liever ontspannen en holistisch – met de SLIMYONIK® AIR-toepassingen van binnen en van buiten.
De basis is de bodystyler met zuurstofinhalatie in de SLIMYONIK® partnerinstituten. Zijn individuele drukgolfmassages en de gelijktijdige inademing van de zuurstofverrijkte ademlucht mobiliseren zachtjes uw lymfestelsel en stimuleren het metabolisme en de bloedcirculatie van huid- en vetweefsel.

Wist je dat…

84% van het vet wordt uitgeademd en 16% uitgescheiden via lichaamsvloeistoffen.

Wetenschappelijke bevindingen leiden tot de SLIMYONIK® | AIR Bodystyler. 

Om lichaamsvet af te breken zijn een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. Alleen dan is het lichaam in staat om vetzuren af te breken en voor het grootste deel vrij te geven door te ademen.
De speciaal op elkaar afgestemde kamerdruksequenties van de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler activeren het metabolisme door middel van drukgolfmassage. Tegelijkertijd wordt via de ademlucht extra zuurstof aan het lichaam toegevoerd met een neusbril. Dit geeft hem de doorslaggevende voorwaarden voor een optimale vetverbranding.
Conclusie: Naast caloriereductie en metabole activering is een voldoende zuurstoftoevoer nodig om af te vallen. Gebruik wetenschappelijke bevindingen en de daaruit voortvloeiende behandelmethoden voor meer welzijn en duurzame tevredenheid.

 

SLIMYONIK® Body Contour Gel
Bioactieve stoffen zoals rozemarijn, klimopextract, kamfer, menthol en nicotine, evenals het ontstaan van het warmte-effect verhogen de huidfuncties en het zuurstofgehalte in zwak weefsel. Het huidoppervlak ziet er gladder en steviger uit, het "sinaasappelschileffect" is aanzienlijk verminderd.
SLIMYONIK® Silhouet Reiner
Het krachtige actieve ingrediënt SLIMEXIR ® vermindert de ontwikkeling van nieuwe vetcellen, vermindert de opslag en versnelt de afbraak van bestaand vet bij regelmatig gebruik (2x daags). De aangename, frisse geltextuur zorgt voor een eenvoudige applicatie en distributie op de huid.
SLIMYONIK® Base complex
Het SLIMYONIK® base complex levert een waardevolle bijdrage aan een evenwichtige zuur-base balans. Door de perfecte combinatie van plantaardige en minerale ingrediënten zitten de basismineralen tri-magnesiumcitraat en tri-kaliumcitraat in organische vorm.
SLIMYONIK® Natural Beauty & Body Shake
De Natural Beauty and Body Shake van SLIMYONIK® is speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing van voeding. Door de uitgebalanceerde combinatie van plantaardige eiwitten en belangrijke voedingsgroepen hebben wij voor u een product ontwikkeld dat absoluut natuurlijk is!
Previous slide
Next slide

Alles over de SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER  als apparaat voor de behandeling van circulatieproblemen

Wilt u op een natuurlijke manier toxines verwijderen uit het lichaam? Wilt u het bloedvatenstelsel opnieuw activeren met een pneumatische massage en hierbij een effectieve uitvoering van lymfedrainage verkrijgen? Wilt u circulatieproblemen oplossen met een doelgerichte behandeling met het kwalitatieve apparaat SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER  en wilt u een duidelijk verschil tussen voor en na vanaf het eerste gebruik? Dan bent u bij ons op de juiste plek om dit medische toestel aan te schaffen en zeker te zijn van zijn goede werking. Dankzij het gebruik van een pneumatische jas, werkt het ook op de bovenste lumbale, thorax-, rug- en buikgebied, alsook de bovenste ledematen. Vochtophoping wordt verholpen, circulatieproblemen opgelost, zware en vermoeide benen worden verlicht, de huid wordt strakker en het verbetert de contouren van het lichaam vanaf de eerste behandeling. Niets dan voordelen dus.

Ga voor verlossing bij lymfeproblematiek

De SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER combineert individuele drukgolfmassages en de gelijktijdige inademing van met zuurstof verrijkte ademlucht om het lymfestelsel op zachte wijze te mobiliseren. Hierdoor zal de SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER  kwalen aanpakken die ontstaan door een slecht werkend circulatie- en lymfesysteem. Ga voor een verzachting en een correctie van deze problemen na een effectieve behandeling tegen circulatieproblemen!

Contacteer ons voor meer informatie. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@amdevices.be of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 477 60 41 25.

Lees alles over ons en begrijp waarom u uw aankoop het best bij ons doet.