AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIMYONIK®| AIR BODYSTYLER

24 drukkamers, 11 algoritmen, 8 programma’s, één doel: Blijvende tevredenheid.

Wist je dat …

… 84% van het vet uitgeademd wordt en 16% uitgescheiden via lichaamsvloeistoffen.

Jouw recept voor succes.
Bereik je doel op holistische wijze.

Cellulite en obesitas zijn net zo wijdverbreid als de vele zinloze pogingen om ze permanent te behandelen. Ons credo: benader het liever ontspannen en holistisch – met de SLIMYONIK® AIR-toepassingen van binnen en van buiten.
De basis is de bodystyler met zuurstofinhalatie in de SLIMYONIK® partnerinstituten. Zijn individuele drukgolfmassages en de gelijktijdige inademing van de zuurstofverrijkte ademlucht mobiliseren zachtjes uw lymfestelsel en stimuleren het metabolisme en de bloedcirculatie van huid- en vetweefsel.

Wetenschappelijke bevindingen leiden tot de SLIMYONIK® | AIR Bodystyler. 

Om lichaamsvet af te breken zijn een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. Alleen dan is het lichaam in staat om vetzuren af te breken en voor het grootste deel vrij te geven door te ademen.
De speciaal op elkaar afgestemde kamerdruksequenties van de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler activeren het metabolisme door middel van drukgolfmassage. Tegelijkertijd wordt via de ademlucht extra zuurstof aan het lichaam toegevoerd met een neusbril. Dit geeft hem de doorslaggevende voorwaarden voor een optimale vetverbranding.
Conclusie: Naast caloriereductie en metabole activering is een voldoende zuurstoftoevoer nodig om af te vallen. Gebruik wetenschappelijke bevindingen en de daaruit voortvloeiende behandelmethoden voor meer welzijn en duurzame tevredenheid.

 

SLIMYONIK® – HET HOLISTISCH CONCEPT

Alles over de SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER  als apparaat voor de behandeling van circulatieproblemen

Wilt u op een natuurlijke manier toxines verwijderen uit het lichaam? Wilt u het bloedvatenstelsel opnieuw activeren met een pneumatische massage en hierbij een effectieve uitvoering van lymfedrainage verkrijgen? Wilt u circulatieproblemen oplossen met een doelgerichte behandeling met het kwalitatieve apparaat SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER  en wilt u een duidelijk verschil tussen voor en na vanaf het eerste gebruik? Dan bent u bij ons op de juiste plek om dit medische toestel aan te schaffen en zeker te zijn van zijn goede werking. Dankzij het gebruik van een pneumatische jas, werkt het ook op de bovenste lumbale, thorax-, rug- en buikgebied, alsook de bovenste ledematen. Vochtophoping wordt verholpen, circulatieproblemen opgelost, zware en vermoeide benen worden verlicht, de huid wordt strakker en het verbetert de contouren van het lichaam vanaf de eerste behandeling. Niets dan voordelen dus.

Ga voor verlossing bij lymfeproblematiek

De SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER combineert individuele drukgolfmassages en de gelijktijdige inademing van met zuurstof verrijkte ademlucht om het lymfestelsel op zachte wijze te mobiliseren. Hierdoor zal de SLIMYONIK® AIR BODYSTYLER  kwalen aanpakken die ontstaan door een slecht werkend circulatie- en lymfesysteem. Ga voor een verzachting en een correctie van deze problemen na een effectieve behandeling tegen circulatieproblemen!

Contacteer ons voor meer informatie. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@amdevices.be of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 477 60 41 25.

Lees alles over ons en begrijp waarom u uw aankoop het best bij ons doet.