AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

VMAT PRO

VMAT PRO, de nieuwe revolutie in lichaams- en gelaatsbehandelingen met schok- en trillingsgolven om cellulitis, opgehoopt vet, huidverslapping en huidveroudering te bestrijden.

VMAT PRO maakt de behandeling mogelijk bij de meest voorkomende aandoening in verband met huidveroudering. Het apparaat behandelt cellulitis in de diepte door fibrotische structuren te vernietigen en te elimineren.

Regeneratie van bindweefsel wordt mogelijk door nieuwe collageen- en elastinemoleculen te produceren door lokale microcirculatie.

Vermindering van het vetweefsel en slappe huid wordt mogelijk, wat resulteert in een waarneembaar resultaat van de eerste sessie.

VMAT PRO werkt door de tekenen van huidveroudering te verminderen dankzij de diepe demo-repair-actie.

VMAT PRO voegt trillingsgolven toe aan de diepe werking van de schokgolven, waardoor een perfecte synergie ontstaat die de voordelen van de behandeling afrondt.

Hoe werkt VMAT PRO?

VMAT PRO past schokgolven toe op de huid die niet-invasief en pijnloos het weefsel binnendringt om de volgende voordelen te bekomen:

➤ De productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt op gang gezet, wat de mechanische eigenschappen van de huid verbetert.

➤ De bloedsomloop en het lymfatischstelsel wordt gestimuleerd, wat resulteert in een verbetert weefseloxygenatie en elimineert residuen.

➤ De fibrotische structuren die kenmerkend zijn voor cellulitis in de hypodermis worden vernietigt, waardoor de flexibiliteit van de huid hersteld wordt en het uiterlijk verbeterd wordt.


➤ Verbetert het uiterlijk van striae.


➤ Activeert lipolyse om de grootte van de vetcellen te verkleinen.


VMAT PRO eindigt met een trillingsmassage die helpt om de residuen af te voeren die tijdens de schokgolfbehandeling gegenereerd worden.

Door de specifieke zenders van de VMAT PRO wordt de energie dat het apparaat uitoefent naar de verschillende huidlagen geleid, waardoor de behandeling voor elk probleem aangepast wordt.