AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

TWEE TECHNOLOGIËN – 3 APPARATEN

1. Mesojet Hy-Po

Dankzij de technologie hydroporatie helpt dit apparaat met de uitvoering van een complete huidverjongende behandeling via exfoliatie en transcutane suppletie van actieve bestanddelen.

Met de verschillende handstukken en een breed scala aan actieve bestanddelen bereikt u zichtbare verjongende resultaten en verbetert de textuur en kwaliteit van de huid.

2. Mesojet RF

Dankzij de technologie voor monopolaire en bipolaire radiofrequentie maakt dit apparaat een huidverstevigende behandeling voor gezicht en lichaam mogelijk.

Met zijn 2 keramische handstukken en plaatjes voor het lichaam bereikt u mooie resultaten op de verslapte huid en zelfs op cellulitis.

Via een heel aangename behandeling (vergelijkbaar met een massage met warme stenen) kunt u de spanning en textuur van de huid zichtbaar verbeteren.

3. Mesojet Combo

Dankzij de combinatie van technologieën voor radiofrequentie en hydroporatie is dit toestel de ideale partner om uw verjongende behandelingen naar een hoger niveau te tillen. U hebt voortaan nog maar één apparaat nodig en maakt zo meer ruimte vrij in uw praktijk.

Met MESOJET® Combo en zijn gecombineerde protocollen behaalt u 30% snellere resultaten dan met een enkele sessie MESOJET® Hy-Po. Bovendien verhoogt hun kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn met 50%.

EEN BREED AANBOD WERKZAME BESTANDDELEN

Aangepast aan de diversiteit van de huid

Er zijn verschillende formules van werkzame bestanddelen verkrijgbaar, afhankelijk van het protocol en/of het gewenste resultaat.

Een van de belangrijkste eigenschappen van de MESOJET® Hy-Po is het vermogen om nuttige stoffen tot in de dieper gelegen huidweefsels te brengen, om de huid zo te verjongen. Alle formules zijn verrijkt met voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn voor een elastische en jongere huid die er stralend en mooi uitziet.

De verzorgingsspecialist beschikt over ultrageconcentreerde producten die speciaal zijn ontwikkeld voor toediening met behulp van de handstukken van MESOJET® Hy-Po. De oplossingen ‘Jet Solution’ en ‘Time 4 Jet’ zijn verrijkt met de krachtigste verjongende bestanddelen op de markt, en garanderen doelgerichte resultaten volgens het behandelingsprotocol.

Met de aangeboden artikelen voert u alle MESOJET® Hy-Po protocollen uit: anti-ageing voor gezicht en lichaam, acne, hyperhidrosis, couperose, depigmentatie en verzorging van de hoofdhuid.