AMDevices

Celluma Restore

STOP haarverlies | VERJONG ouder wordende huid | VERZACHT chronische of acute pijnen | VERBETER mannelijke en vrouwelijke kaalheid (alopecia androgenica) | VOORKOM verder haarverlies

Haaruitval is geen strikt mannelijke gezondheidskwestie. Vrouwen lijden meestal in stilte, maar vormen wel een aanzienlijk percentage van degenen die aan haaruitval lijden. Volgens de American Academy of Dermatology heeft 40% van de vrouwen zichtbare haaruitval tegen de tijd dat ze 40 zijn. Er worden veel procedures en producten voor mannen om haaruitval tegen te gaan, terwijl vrouwen alleen verdikkingsshampoos en collageen supplementen krijgen. Haaruitval bij vrouwen kan invloed hebben op hun zelfbeeld en mogelijk op hun mentaal en emotioneel welzijn. Voor veel vrouwen kan dit hun leven veranderen. Haaruitval kan tijdelijk of permanent zijn. De oorzaken van haaruitval kunnen erfelijkheid, hormonale veranderingen in het lichaam of de gevolgen van een medische aandoening zijn. Het wordt over het algemeen beschouwd als een normaal onderdeel van het ouder worden en treft zowel mannen als vrouwen. De Celluma RESTORE biedt nu zowel vrouwen en mannen een niet-invasieve & niet-toxische oplossing voor vele vormen van haaruitval (referentiekaart)

Rood LED Lichttherapie voor haaruitval

De 3-modi Celluma RESTORE is het eerste roodlichttherapie apparaat dat door de FDA is goedgekeurd om drie veelvoorkomende zorgen van de volwassene met een LED-lichttherapie apparaat te behandelen.

De Celluma RESTORE is veelzijdig, handig en gemakkelijk te gebruiken in een klinische omgeving of thuis, om haargroei, huidveroudering en algemene huidaandoeningen, waaronder acne, aan te pakken. Celluma’s gepatenteerde, vormgevende ontwerp maakt een aangepaste plaatsing over het hoofd mogelijk om effectief rood lichtenergie te leveren aan de hoofdhuid en de haargroei te bevorderen.

Low-level lichttherapie is een bewezen, effectieve en veilige behandeling voor haaruitval, huidveroudering en een verscheidenheid aan pijnaandoeningen. Apparaten voor rood LED lichttherapie zijn door de FDA en EU goedgekeurd voor de behandeling van haaruitval bij mannen en vrouwen.

Rood licht voor haargroei

LED-apparaten met rood licht zijn goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van haaruitval bij mannen en vrouwen. Aanzienlijk onderzoek heeft het vermogen van lichttherapie ondersteund om haar dat verloren is gegaan als gevolg van androgenetische alopecia opnieuw te laten groeien met minimale mate van bijwerkingen.

Lichttherapie voor haar kan een effectieve stand-alone of een aanvullende behandeling zijn voor medicatie en actuele recepten voor een optimale haargroei. Dermatologen en artsen die gespecialiseerd zijn in haarherstel kunnen zorgen voor een goede diagnose en behandelingsaanbevelingen. Personen moeten hun arts raadplegen voor een juiste diagnose en om te bepalen of lichttherapie geschikt is voor hun categorie haaruitval.

Patiënten kunnen lichttherapie ervaren in een klinische omgeving en een geschikt LED-apparaat kopen om de behandeling in het gemak van hun eigen huis te voltooien zonder herhaalde kantoorbezoeken. Zo’n behandeling is niet-invasief, niet-toxisch en pijnloos.