AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Vetverbranding buik

Een gerichte vetverbranding van de buik is een doel waar veel mensen naar streven. De combinatie van een gezondere levensstijl met evenwichtige voeding en voldoende beweging is vaak moeilijk combineerbaar met het werkleven. Daarnaast zijn sommige vetcellen zodanig volhardend, dat deze zelfs met sporten niet weg te werken zijn. Een niet-werkende vetverbranding, maar gelukkig heeft AMdevices uit Koksijde hier een oplossing voor.

Interesse in het verbranden van buikvet?

Gerichte vetverbranding voor de buik met onze apparatuur

Vetverbranding op de buik is mogelijk met een bodyshapingapparaat uit ons assortiment, dat doelgericht werkt en zich focust op vetcellen die met sporten niet lijken te verdwijnen. Onze apparatuur is stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit en van erkende merken die zowel medisch als esthetisch sterk onderbouwd zijn. Hierdoor bent u steeds zeker dat u het gewenste resultaat van vetverbranding in de zones van de buik verkrijgt. Deze esthetische toestellen voor lichaamsbehandelingen tonen een zichtbaar verschil vanaf het eerste gebruik. De apparaten voor vetverbranding in ons assortiment zijn steeds van de allernieuwste technologieën, om op een vooruitstrevende en doeltreffende manier vlugger het effect te tonen.

Kies voor onze apparaten

Lees alles over ons en begrijp waarom wij de beste partij zijn met de geschikte apparatuur voor de vetverbranding op de buik. Wilt u graag meer informatie over een specifiek toestel voor vetverbranding of bijvoorbeeld cellulitis of heeft u algemene vragen? Contacteer ons dan gerust. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 477 60 41 25 of door een e-mail te sturen naar info@amdevices.be. Wij zijn er voor u!

Kom bij ons langs op locatie