AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Bodyshaping met een toestel

Wilt u een duidelijk resultaat zien bij uw bodyshaping door het gebruik van een toestel dat ontwikkeld is op het straktrekken van uw lichaamscontouring? Dan bent u bij AMdevices, gesitueerd in Koksijde, op de juiste plek om een bodysculptor voor uw zaak te kopen. Wij verdelen het uitstekende merk TermoSalud dat revolutionaire toestellen ontwikkelt, steeds met een visie op zijn effectieve werking.

Interesse in een bodyshaping behandeling?

Efficiënte bodyshaping met een kwalitatief toestel

Uw behandelingen voor lichaamscontouring optimaliseren met een esthetisch toestel dat specifiek ontwikkeld is voor een algemene bodyshaping brengt resultaten waar u nooit van had durven dromen. Deze apparatuur wordt met de nieuwste technologieën ontwikkeld om aan de hand van een EMS-behandeling zo snel en doeltreffend mogelijk zichtbare effecten te verkrijgen. Een bodysculptor kopen brengt veel voordelen met zich mee. Bodyshaping met een toestel gaat namelijk verder dan alleen het strak krijgen van de huid. Door de diepgaande massagetechnieken op de vetverbranding van de buik te richten, wordt deze optimaal gestimuleerd. Naast massage wordt er bij meerdere toestellen ook gebruik gemaakt van radiofrequenties die op de juiste niveaus ingezet worden. De lichaamscontouring verkrijgen die u wenst was nog nooit zo eenvoudig als nu dankzij dit toestel. Een bodysculptor, zoals de Slimyonik Air, kopen is de manier om te investeren in uw toekomst.

Ga voor kwaliteit

Ga voor een toestel dat u een uitstekende lichaamscontouring belooft en dat ontwikkeld is met oog op een sterke bodyshaping. Bent u overtuigd en wilt u ook zo’n bodysculptor kopen om optimaal aan de noden van uw cliënteel te voldoen? Bekijk ons aanbod aan toestellen en bestel het apparaat van uw voorkeur. Vraag raad aan ons bedrijf over de geschikte apparaten door het contactformulier in te vullen.

Kom bij ons langs op locatie