AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Lymfedrainage

Lymfedrainage is het proces waarbij er met behulp van een pompende werking voor gezorgd wordt dat het lymfevocht vooruit gestuwd wordt in de lymfebanen. Dit verhelpt vochtophoping die pijnlijke klachten kunnen veroorzaken. Bij AMdevices, gelegen in Koksijde, vindt u de gepaste apparatuur die u hierin kan assisteren.

Interesse in een lymfedrainage behandeling?

Het uitvoeren van lymfedrainage met onze apparatuur

Wanneer u pijnlijke klachten heeft ten gevolge van vochtophoping in de lymfeklieren is het nodig om een lymfedrainage uit te voeren om dit probleem op te lossen. Met Lymfedrainage wordt de vochthuishouding gestimuleerd en worden stagnaties, ook oedeem genoemd, opgehoffen. Door het vochtpeil terug op het goede niveau te krijgen, verhoogt ook uw weerstand terug. Het LINFOPRESS-apparaat is één van de toestellen die speciaal ontwikkeld is met het oog op het verhelpen van fysieke problemen door een onevenwicht in het vochtgehalte. AMdevices is gekend met de juiste apparatuur om u bij te staan met het uitvoeren van lymfedrainage. Bij ons bedrijf hebben we een aanbod van diverse medische toestellen van hoogstaande kwaliteit en bewezen effectiviteit.

linfopress – amdevices.be

Vraag gerichte informatie aan

Ons assortiment aan toestellen is gevuld met kwalitatieve producten die elk hun eigen specifieke doel hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitvoeren van een lymfedrainage of het stimuleren van vetverbranding. Bekijk ze allemaal en vraag gerust meer informatie wanneer u nog gerichte vragen heeft. U kunt ons contacteren door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@amdevices.be of door te bellen naar +32 477 60 41 25. Wij geven u graag de nodige uitleg.

Kom bij ons langs op locatie