AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

criocuum_logo

CRIOCUUM is een medisch esthetisch apparaat dat veilig en makkelijk te gebruiken is. De technologie en het ontwerp van deze apparatuur optimaliseert het werk in uw instituut. De behandeling kan met twee handstukken tegelijkertijd uitgevoerd worden wat zowel het resultaat voor de klant alsook uw opbrengst ten goede komt.

CRIOCUUM past de zuigkracht automatisch aan op basis van de afmetingen van de huidplooi en deze zuigkracht kan onafhankelijk worden ingesteld met maximaal 10 verschillende niveaus.

Het toestel werkt binnen een instelbaar temperatuurbereik van 5 tot -10ºC, afhankelijk van de te behandelen zone en de dikte van de huidplooi.

Software Criocuum Met de vooruitstrevende intuïtieve software is het mogelijk om behandelingen op maat aan te bieden met optimaal resultaat en veiligheid.

Het CRIOCUUM aanraakscherm laat de gebruiker toe de tijd, temperatuur en zuigniveau aan te passen, waarbij de geselecteerde instellingen door de gehele behandeling worden weergegeven.

Naast het aanbieden van vooraf ingestelde behandelingsprogramma’s biedt CRIOCUUM de mogelijkheid om uw eigen programma-instellingen op te stellen.