AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

criocuum_logo

Cryoliporeduction is het afkoelen van vetweefsel, op een gecontroleerde manier en voor een beperkte tijd. Verschillende klinische studies hebben aangetoond dat het onderwerpen van een specifiek deel van het lichaam met geaccumuleerd vet tot intense koude, de ontsteking van het subcutane vetweefsel veroorzaakt en het basale metabolisme verhoogt, waardoor de adipocyten of vetcellen worden vernietigd.

De celapoptose komt voor als gevolg van de CRYSTALLISATIE van de lipiden van de vetcellen. Binnen een specifiek temperatuurbereik (tussen 0 ° C en 10 ° C) stolt het vet en kristalliseert het, terwijl de andere weefsels die water bevatten niet kristalliseren en daarom niet beschadigd worden.

De celapoptose verwijdert functionele abnormale cellen en overschot aan normale cellen, die essentieel zijn voor het goede functioneren van het lichaam. In dit geval vindt de eliminatie van nature plaats.

Deze techniek is de enige die de vetcellen vernietigt zonder chirurgie, waarbij apoptose wordt gebruikt. Daarom komt het volume dat uit het behandelde gebied is verwijderd, niet terug.

BEHANDELFASEN

Het geavanceerde onderzoek dat wordt uitgevoerd om de CRIOCUUM behandelfasen te ontwerpen, garandeert een zeer hoge effectiviteit bij het verminderen van vetophopingen.