AMDevices

Afvallen met SLIMYONIK®

Te veel koolhydraten en vetten, regelmatige drinken van gesuikerde frisdrank en een gebrek aan lichaamsbeweging leiden vaak tot gewichtstoename. 

In de meeste gevallen hebben veel mensen geen verband meer met gezonde voeding. Zelfs op tv-programma’s zien we al maar vaker XXL-burgers en andere fastfood. Het doel van veel mensen is om gewoon af te vallen, idealiter zonder te sporten of met speciale diëten, zoals koolhydraatarm of gescheiden diëten.

Een goede ritme van eten en bewegen of sport is van cruciaal belang om een gezond en blijvend gewichtsverlies te behouden. Regelmatig water drinken zorgt voor een langdurig gevoel van verzadiging. Lichaamsbeweging, of het nu gaat om een wandeling tijdens de lunchpauze of frequent sporten, verbrandt niet alleen calorieën, maar bevordert ook de darmmobiliteit en een uitgebalanceerd dieet is een eenvoudige eerste stap naar een beter lichaamsgevoel. 

Let op wat je eet, wanneer je eet en hoeveel je beweegt. 💙

Ondersteun je dieet met een goed gehalte aan eiwitten en vezels, zoals de SLIMYONIK® Natural Beauty & Body Shake in hoogwaardige vorm. Eiwitten zijn zeer belangrijk voor het opbouwen van spieren en meer spieren verhogen je basaal metabolisme, wat belangrijk is voor een blijvend gewichtsverlies. 

Een uitgebalanceerd lichaam maakt het gemakkelijker om af te vallen. Het is belangrijk om voldoende vocht binnen te hebben (1,5 tot 2 liter per dag, water en ongezoete thee, meer op sport- en zomerdagen) en een evenwichtige toevoer van mineralen. SLIMYONIK® Base Complex is ontworpen om basische mineralen aan je lichaam toe te voegen. Een uitgebalanceerde mineralenbalans helpt het lichaam bij alle fysiologische functies en is daarom ook essentieel voor gezond afvallen. Veel mensen die willen afvallen, falen ook om permanent af te vallen door terug te vallen op oude eetgewoonten.

Past jouw visie bij de onze? Hebben je klanten het al gehaald om een aantal kilo’s te verliezen, maar je zou graag je klanten dat duwtje in de rug geven om meer af te vallen? De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers van de SLIMYONIK®| AIR BODYSTYLER, geven je klant een gepersonaliseerde behandeling en verwennen je klanten volledig met een drukgolfmassage terwijl ze hun vetcellen uitademen. 

Geïnteresseerd in de SLIMYONIK®|AIR BODYSTYLER?