AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Vochtophoping verhelpen

Heeft u problemen met vochtophoping en ervaart u hier negatieve en pijnlijke gevolgen door? Bent u op zoek naar een middel dat u kan helpen overtollig vocht af te drijven om deze ongemakken weg te krijgen? Dan heeft AMdevices, gelegen in Koksijde, dé oplossing voor u. Wij verkopen diverse medische apparaten, waaronder ook modellen die ontwikkeld zijn voor het tegengaan van vochtophoping.

Interesse in het verhelpen van vochtophoping?

Medische toestellen die vochtophoping afvoeren

Vochtophoping kan zorgen voor een onaangenaam gevoel dat zelfs in pijn kan overgaan wanneer het te ernstig wordt. Met de juiste medische toestellen kan dit verholpen worden. Door het behandelen van de oorzaak, wordt het vochtprobleem opgelost en verminderen klachten aanzienlijk. Bij een vochtophoping wordt er gesproken van lymfoedeem. Het is dan nodig dat er een lymfedrainage wordt uitgevoerd ter hoogte van waar alles vastzit, om dit te verhelpen. Het LINFOPRESS-apparaat is speciaal ontwikkeld om de bloedcirculatie te optimaliseren, waardoor deze terug in staat is om overtollig vocht af te voeren.

linfopress – amdevices.be

Maak een einde aan overtollig vocht

Maak een einde aan pijnlijke vochtophoping met onze apparatuur. Bekijk het aanbod aan toestellen en lees over hun functionaliteiten. Heeft u toch nog specifieke vragen? Stuur deze dan gerust door via e-mail naar info@amdevices.be of neem telefonisch contact op via het nummer +32 477 60 41 25. U kunt ook steeds het contactformulier invullen. Wij geven u graag gedegen adviezen, zodat u het gepaste apparaat aanschaft.

Kom bij ons langs op locatie