AMDevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

symmed_logo

De capaciteit om een ​​adequaat antwoord in het weefsel te produceren hangt niet alleen af ​​van hoe het elektromagnetische signaal wordt geproduceerd, maar wordt ook bepaald door de kenmerken van de gebruikte koppen. Daarom heeft het R + D-team bij Termosalud verschillende elektroden ontworpen met verschillende elektromagnetische signaaloverdrachtsmodaliteiten, die gedifferentieerde reacties op de SYMMed-stimulus verschaffen. De apparatuur heeft verschillende modellen met verschillende diameters.

CAPACITIEF of hoge impedantie ELEKTRODEN.

Deze worden gebruikt voor het behandelen van oppervlakkig weefsel met hoog watergehalte. Deze koppen zijn bekleed met een biocompatibel materiaal waarmee het radiofrequentiesignaal veilig en effectief aan het weefsel kan worden overgedragen. Het resultaat hiervan is dat de hitte onmiddellijk wordt verspreid en diep waardoor de circulatie in zachte weefsels wordt geactiveerd.

RESISTIEF of lage impedantie ELEKTRODEN.

Deze elektroden zijn ontworpen om een ​​diep effect op het bindweefsel te hebben en de natuurlijke metabolische processen te reactiveren.

De stroom wordt op grotere diepte overgebracht dan in het vorige geval, zodat de hitte het vet- en fibrotische weefsel bereikt.