AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

rfzone_logo

RF ZONE: gezichts- en lichaamsradiofrequentie, HPC virtuele mesotherapie, chromotherapie en emulsies.

RF ZONE bestrijdt effectief cellulite , lokale vetophopingen en huidverslappingen. De doelstelling van de 1 Mhz capacitieve radiofrequentie is om warmte te genereren om het celmetabolisme te versnellen om vet te verbranden en huidvernieuwing te activeren, waardoor verslappingen, cellulite en losse huid effectief worden behandeld . Aan de andere kant vergroot de HPC virtuele mesotherapie de hoeveelheid en diepte van de penetratie van stoffen in de huid, zodat de actieve stoffen van de emulsies het inwendige gebied van de cellen kunnen bereiken, waar ze maximaal effect hebben.

Het doel van chromotherapie is de automatische stimulatie van weefsels te bereiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de chromatische trillingen van kleuren als therapeutische bron.

De capacitieve radiofrequentie van RF Zone produceert een diepe warmte die de huid en het subcutane vetweefsel beïnvloedt en door dit thermisch effect de vasodilatatie en een toename van weefsel oxygenatie, evenals een anti-inflammatoire werking, en een spierontspanning bereikt.

De radiofrequentie induceert de vorming van het HSP-47 eiwit, dat bijdraagt ​​aan de perfecte vorming van collageen. Bovendien stimuleert RF ZONE de vorming van fibroblasten, de toename van de cellulaire uitwisseling en de synthese van collageen en elastine.

BEHANDELINGEN

RF ZONE is ontworpen om verslappingen, rimpels, lokale vetophopingen, figuurcorrectie, cellulite en stijve spieren te behandelen.

RF ZONE is een pijnloze, niet-invasieve techniek, die de elastisiteit van het weefsel verhoogt.