AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

lpevolutionpro_logo

Overlappende compartimenten

De drukcellen van de LINFOPRESS EVOLUTION PRO overlappen elkaar waardoor alle zones van het lichaam gecomprimeerd kunnen worden om zo een ideale drainage te waarborgen. De schuine indeling van de cellen betekent dat de druk horizontaal en naar boven wordt verzonden, en leidt naar de lymfeklierenvan het lichaam, waardoor de afvalstoffen zich niet verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Het LINFOPRESS EVOLUTION PRO broekstuk is voorzien van 24 luchtkamers, die gelijkmatig over de gehele behandelzone verspreid zijn. Ze wordt bevestigd met behulp van ritsen die verstelbaar zijn om zo klanten met de meest uiteenlopende lichaamsmaten te kunnen behandelen.

LINFOPRESS EVOLUTION PRO heeft een specifieke jas voor het behandelen van de armen, rug, borst en buik die de effectiviteit van de therapie verhoogt. Het apparaat is geschikt voor gebruik in de medische sector, het voldoet aan de verwachtingen van de patiënt en die van de schoonheidsspecialist-medische professional, aangezien de behandeling kan worden onderbroken en opnieuw gestart, en sommige zones kunnen worden gespaard.