AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

lpevolutionpro_logo

LINFOPRESS: een revolutionair apparaat

De LINFOPRESS EVOLUTION PRO is een revolutionair apparaat dat ontwikkeld is voor de behandeling van circulatieproblemen en het herstellen van uw lymfestelsel met duidelijke verschillen voor en na het gebruik ervan. Het is het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring bij TermoSalud met het ontwikkelen van zeer effectieve toestellen en werkt op het onderste deel van de romp, de ledematen en de buik. Wij van AMdevices uit Koksijde zijn trotse verdeler van dit apparaat en raden de LINFOPRESS EVOLUTION PRO aan bij iedereen.

Alles over de LINFOPRESS als apparaat voor de behandeling van circulatieproblemen

Wilt u op een natuurlijke manier toxines verwijderen uit het lichaam? Wilt u het bloedvatenstelsel opnieuw activeren met een pneumatische massage en hierbij een effectieve uitvoering van lymfedrainage verkrijgen? Wilt u circulatieproblemen oplossen met een doelgerichte behandeling met het kwalitatieve apparaat LINFOPRESS EVOLUTION PRO en wilt u een duidelijk verschil tussen voor en na vanaf het eerste gebruik? Dan bent u bij ons op de juiste plek om dit medische toestel aan te schaffen en zeker te zijn van zijn goede werking. Dankzij het gebruik van een pneumatische jas, werkt het ook op de bovenste lumbale, thorax-, rug- en buikgebied, alsook de bovenste ledematen. Vochtophoping wordt verholpen, circulatieproblemen opgelost, zware en vermoeide benen worden verlicht, de huid wordt strakker en het verbetert de contouren van het lichaam vanaf de eerste behandeling. Niets dan voordelen dus.

Ga voor verlossing bij lymfeproblematiek

De LINFOPRESS EVOLUTION PRO is een apparaat dat pressotherapie samen met een afwisselende druk gebruikt op verschillende lichaamsdelen en hierdoor kwalen bestrijdt die ontstaan door een slecht werkend circulatie- en lymfesysteem. Ga voor een verzachting en een correctie van deze problemen na een effectieve behandeling tegen circulatieproblemen! Contacteer ons voor meer informatie. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@amdevices.be of door telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 477 60 41 25. Lees alles over ons en begrijp waarom u uw aankoop het best bij ons doet.