AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

JETPEEL-TECHNOLOGIE

GEPATENTEERD, COMFORTABEL EN DOELTREFFEND

JETPRO® is gebaseerd op een geavanceerde en exclusieve technologie door straalstuwing (lucht + actieve bestanddelen), gepatenteerd door TavTech en speciaal ontwikkeld voor de schoonheidswereld. Deze wetenschappelijk bewezen behandelingsmethode betekent een heuse revolutie op het gebied van esthetische verzorging.

Centraal in de geavanceerde technologie staat het gepatenteerde handstuk, dat speciaal is ontworpen om de exacte hoeveelheid actieve oplossing af te geven in de vorm van fijne straaltjes. Dat gebeurt met een perfect afgemeten subsonische snelheid, voor een optimaal resultaat.

De (enkelvoudige of drievoudige) straaltjes rekken de huid uit door piepkleine kanaaltjes te creëren, die de weg vrijmaken voor een transdermale en niet-invasieve toediening van voedende behandelingsformules, tot in de diepste huidlagen.

De handstukken vergemakkelijken de directe en onmiddellijke toediening, voor een schitterend resultaat dat al°meteen na afloop van de behandeling zichtbaar is.

JETPRO® is compatibel met een specifiek gamma van handstukken, die speciaal zijn ontwikkeld voor verschillende toepassingen en behandelingen: