AMdevices

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO

Het principe

MET behulp van een gepatenteerd hulpstuk stuwt de JETPRO®-unit met supersonische snelheid (>200 m/s) een mengsel uit van lucht en een actieve oplossing in de vorm van een straal microscopisch kleine druppeltjes. Dat gebeurt ZONDER CONTACT met de huid.

Een JETPRO®-sessie omvat een volledige behandeling van de te behandelen zone (gezicht, decolleté, lichaam). Afhankelijk van de hellingsgraad van het handstuk en de afstand tot de huid kunt u:

  1. In een eerste fase de oppervlakkige huidlagen exfoliëren door HYDRODERMABRASIE of CHEMISCHE PEELING (afhankelijk van het huidtype) en dode huidcellen verwijderen.
  2. In een tweede fase lokaal een statische druk uitoefenen op de huid, waardoor de actieve stof door HYDROPORATIE tot meerdere millimeters in de huid zal dringen.

Dat proces wordt ‘BAROFORESE’ genoemd en is het resultaat van het uitgeoefende drukverschil op de huid. Het geeft gegarandeerd toegang tot de diepere huidlagen zonder dat daarvoor een naald vereist is, en vergemakkelijkt de aanvoer van voedingsstoffen, zoals hyaluronzuur, aloë vera, stamcellen en peptiden, dat kan doordringen tot in de bindweefsels, en de vitaminen A, B, C en E, die belangrijk zijn voor een goede werking van de cellen.

Ook bij striae, littekens, acne en pigmentvlekken worden opmerkelijke resultaten geboekt.