AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Werken met nieuwe technologie

AMdevices, gelegen in Koksijde, is hét bedrijf waar u moet zijn voor de aankoop van medische en esthetische apparaten die stuk voor stuk ontwikkeld zijn met oog op nieuwe technologie. Zo evolueren ze steeds verder tot hoogwaardige kwalitatieve producten die op de meest effectieve manier sterke resultaten behalen.

Interesse in nieuwe apparatuur?

Nieuwe technologie in elk apparaat van onze collectie

Openstaan voor nieuwe technologie is uiterst belangrijk bij de ontwikkeling van toestellen die inzetten op lichaamsbehandelingen met de bedoeling een gezonder lichaam te krijgen waar u zich goed in voelt. Wij zijn distributeur van het merk TermoSalud dat hierin dezelfde visie deelt als ons. Zo hebben zij bijvoorbeeld het ZIONIC-apparaat ontwikkelt dat sterk staat op weefselherstel. Maar ook alle andere toestellen in ons aanbod zijn steeds ontworpen met de meest nieuwe technologie. We hebben apparaten in ons gamma die werken met massagetechnieken, stralingen en zelfs ultrasonen. Wanneer u de icoone® bekijkt, komt u tot de ontdekking dat dit apparaat zelfs een combinatie heeft aan functionaliteiten, waardoor het niet alleen op medisch of esthetisch vlak zijn werk doet, maar een overkoepelend geheel vormt. Ook voor onder andere anti-agingeffecten hebben wij een subliem product in ons aanbod, genaamd Celluma. Bekijk al onze toestellen en ervaar zelf de nieuwe technologie in elk exemplaar dat u de resultaten geeft waar u niet van had durven dromen.

linfopress – amdevices.be

Maak de wijze beslissing bij ons

Ga voor de nieuwe technologie die u vindt in elk apparaat dat onze collectie verrijkt. Vraag gerust naar diepgaandere informatie wanneer u tussen modellen twijfelt. Wij geven u graag alle nodige informatie. Contacteer ons vandaag nog en wij staan u bij in uw keuzes. Bel ons op het nummer +32 477 60 41 25 of stuur een e-mail naar info@amdevices.be.

Kom bij ons langs op locatie