AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Bodyshaping met een toestel

Wilt u een duidelijk resultaat zien bij uw bodyshaping door het gebruik van een toestel dat ontwikkeld is op het strak trekken van uw lichaamscontouring? Dan bent u bij AMdevices, gesitueerd in Koksijde, op de juiste plek om uw apparatuur te bestellen. Wij zijn verdeler van het uitstekende merk TermoSalud dat revolutionaire toestellen ontwikkelt, steeds met een visie op zijn effectieve werking.

Interesse in een bodyshaping behandeling?

Efficiënte bodyshaping met een kwalitatief toestel

Uw lichaamscontouring optimaliseren met een esthetisch toestel van bij ons dat specifiek ontwikkeld is voor een algemene bodyshaping brengt resultaten waar u nooit van had durven dromen. Met de nieuwste technologieën wordt deze apparatuur ontwikkelt om zo snel en doeltreffend zichtbare effecten te verkrijgen. Bodyshaping met een toestel gaat verder dan alleen het strak krijgen van de huid. Ook de vetverbranding van buik, benen en billen gebeurt door diepgaande massagetechnieken op specifiek gerichte plekken van het lichaam waar u ontevreden over bent. Naast massage wordt er bij meerdere toestellen ook gebruik gemaakt van radiofrequenties die op de juiste niveaus ingezet worden. De lichaamscontouring verkrijgen die u wenst met een toestel was nog nooit zo eenvoudig als nu. Bekijk ons aanbod aan toestellen en bestel het apparaat van uw voorkeur.

Ga voor kwaliteit

Ga voor een toestel dat u een uitstekende lichaamscontouring belooft en dat ontwikkeld is met oog op een sterke bodyshaping. Vraag raad aan ons bedrijf over de geschikte apparaten door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via het nummer +32 477 60 41 25 of u kunt een e-mail sturen naar info@amdevices.be.

Kom bij ons langs op locatie