AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Icoone® en zijn behandeling

Wanneer u de icoone® gebruikt voor een behandeling zal u meteen de verschillen gewaarworden. Dit apparaat is inzetbaar voor verschillende doeleinden, die elk op een effectieve en zichtbare manier tot een degelijk resultaat leiden. U bestelt icoone® best bij AMdevices in Koksijde. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve apparatuur voor het goede van uw lichaam.

Interesse in een Icoone® behandeling?

icoone® als doeltreffende behandeling bij verschillende facetten

De icoone® is een hoogwaardige ontwikkeling die inzetbaar is voor zowel medische als esthetische functionaliteiten. Het geeft lichaamsbehandelingen die littekens, brandwonden, spierpijn en nog heel wat andere zaken aanpakt. Zo is de icoone® ook goed voor een behandeling tegen cellulite. Het is zijn mechanische stimulatie die voorzien is van gefractioneerde rollers, met gaatjes. Die maken het mogelijk om vacuüm te trekken, de oppervlakkige huidlaag aan te zuigen en aan het glazige bindweefsel te trekken. Deze stimulatie, gecombineerd met led en laser, zorgen voor onder andere het vrijmaken en afvoeren van vet.

linfopress – amdevices.be

Medisch én esthetisch toestel

De icoone® is ook meteen een behandeling voor circulatieproblemen. Dit toont zich in zijn effectiviteit bij bijvoorbeeld lymfedrainage. Een behandeling met icoone® is zo effectief en veelzijdig dat u vanaf het eerste moment overtuigd zult zijn van zijn hoogwaardige functionaliteit. Zijn manier van werken zorgt zelfs voor een duidelijke verjongingskuur, doordat de huid stevigere spieren krijgt en contouren van het lichaam geaccentueerd worden. Het is in feite dus ook een afslankapparaat.

Bestel uw apparaat en ervaar het zelf

Lichaamsbehandelingen met een zicht op zowel de medische als de esthetische gezondheid van uw lichaam zijn mogelijk dankzij de icoone®. Een behandeling met icoone® werkt doeltreffend en effectief. Ervaar zelf het verschil vanaf het eerste gebruik. Bestel meteen uw apparaat of vraag naar meer informatie door ons te bellen op het nummer +32 477 60 41 25 of stuur een e-mail naar info@amdevices.be. Kom alles te weten over ons en begrijp waarom u best uw producten aankomt bij ons bedrijf.

Kom bij ons langs op locatie