AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Huidversteviging

Een zichtbare huidversteviging en een zonegerichte huidverstrakking van bijvoorbeeld de buik is mogelijk met de apparaten die u bij AMdevices in Koksijde vindt. Wij zijn distributeur van het uitstekende merk TermoSalud en hebben een ruime verscheidenheid aan apparatuur waar met zekerheid een product tussen zit dat voldoet aan al uw verlangens en noden.

Interesse in huidversteviging?

Een zichtbare huidversteviging met onze apparaten

Wilt u een huidverstrakking van de buik verkrijgen of graag een algemene huidversteviging verkrijgen? Dan is dat mogelijk met een lichaamscontouringtoestel uit ons assortiment dat ontwikkeld is met het oog op de bestrijding van hardnekkige vetcellen die met voldoende beweging en gezonde voeding niet willen verdwijnen. Met de juiste apparaten wordt vetverbranding van de buik, billen en benen een heel stuk eenvoudiger. Wanneer u bijvoorbeeld pas bevallen bent of op korte tijd veel gewicht verloren bent, kan het voorkomen dat u last heeft van een losse huid die aan elasticiteit verloren heeft. Een huidverstrakking van de buik is in soortgelijke situaties moeilijk om op een natuurlijke manier te verkrijgen, waardoor u op dat moment een beroep kunt doen op onze esthetische toestellen die doeltreffend werken voor een zichtbare huidversteviging. Het is als het ware een natuurlijke facelift van het lichaam, dankzij apparatuur die de strakheid van de huid terug optimaliseert.

linfopress – amdevices.be

Stel al uw vragen aan een expert

Een Icoone-behandeling is één van de mogelijkheden voor het verkrijgen van een algemene huidversteviging of een specifieke huidverstrakking van de buik. Vraag naar al onze opties door ons te contacteren. Stel uw vragen telefonisch via het nummer +32 477 60 41 25 of stuur een e-mail naar info@amdevices.be. Bekijk ons assortiment aan toestellen alvast en wij geven u graag gedegen adviezen over de mogelijkheden voor een huidverstrakking van de buik.

Kom bij ons langs op locatie