AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Cellulite verminderen met een apparaat

Bent u op zoek naar een oplossing voor cellulite in een apparaat waarmee u eenvoudig de behandeling kunt uitvoeren? Bij AMdevices, gelegen in Koksijde, vindt u met zekerheid een toestel dat een effectieve bestrijding uitvoert tegen cellulite, ook gekend onder de naam sinaasappelhuid. Het is een veranderde toestand van het onderhuidse bindweefsel die ervoor zorgt dat er putjes in de huid ontstaan die meestal voorkomen op de benen en billen. Dit fenomeen, waar vrouwen vaker last van hebben dan mannen, kan soms sterk aanwezig zijn. Daardoor gaat men op zoek naar een behandeling om deze ongewenste cellulite met behulp van een efficiënt apparaat tegen te gaan.

Interesse in het verminderen van cellulite?

De bestrijding van cellulite met een revolutionair apparaat

Cellulite bestrijden met een toestel uit ons assortiment brengt zichtbare resultaten die de hobbelige huid, ontstaan door zichtbare vetophoping, verwijderen. De oorzaken hiervan kunnen divers zijn.  Gaande van genetische aanleg, tot een verhoogde ontstekingsactiviteit van het lichaam, een niet voldoende actief leven, hormonale invloeden of eenvoudigweg veroudering. Daar waar cellulite niet lijkt weg te willen met het omschakelen naar gezondere voeding en veel sportactiviteit, werkt een behandeling met een kwalitatief apparaat van het merk TermoSalud dat wij aanbieden wél. Vermindering van cellulite met bijvoorbeeld een SYMMED-toestel werkt doeltreffend met zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling. De esthetische toestellen die u bij ons vindt zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten waar wij met trots verdeler van zijn.

Maak een einde aan uw celluliteverhaal

Wilt u komaf maken met cellulite door een eenvoudige behandeling met een handig en effectief apparaat? En wilt u dit proces van de verwijdering van cellulite meteen combineren met vetverbranding van de billen met het gebruik van een toestel voor een nog subliemer resultaat? Vraag dan raad aan onze experts en u zal zeker zijn dat u de gewenste effecten verkrijgt. Bel ons op het nummer +32 477 60 41 25 of stuur een e-mail naar info@amdevices.be. Wij geven u de nodige uitleg over al onze apparaten.

Kom bij ons langs op locatie