AMDevices

✓ Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd
✓ ISO 9001 en ISO 13485-kwaliteitscertificering
✓ klinische training en monitoring

Afslankapparaat

AMdevices is hét bedrijf in Koksijde dat gespecialiseerd is in het verkopen van toestellen met medische en esthetische doeleinden. In ons assortiment vindt u ook een afslankapparaat met de meest vernieuwde technologieën voor een efficiënt en vlug zichtbaar resultaat. Wij zijn verdeler van de Spaanse fabrikant TermoSalud die kwaliteit en efficiëntie voorop stellen.

Interesse in een een afslankapparaat?

De efficiëntie van een afslankapparaat

Een afslankapparaat is ontwikkeld om hardnekkige vetcellen af te breken en met een toestel uw bodyshaping te optimaliseren naar het model waar u van droomt. Er zijn diverse apparaten beschikbaar, elk met hun eigen specifieke werkwijze en doeltreffendheid. Deze esthetische toestellen zorgen voor een zichtbaar positief resultaat, waardoor u snel overtuigd zal zijn van zijn functionaliteit. Dit gebeurt onder andere door het verminderen van vet, alsook huidverstrakking van de buik, zodat het totaalresultaat het beeld toont dat u graag wenst.

linfopress – amdevices.be

Ontdek er alles over

Er is in de huidige maatschappij steeds meer vraag naar een efficiënte vetverbranding. Met ons afslankapparaat is het verkrijgen van het lichaam waar u zich gelukkig in voelt een bereikbaar ideaal. Kom alles te weten over onze mogelijkheden in toestellen en stel al uw vragen aan ons bedrijf. Contacteer ons gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +32 477 60 41 25 of u kunt een e-mail sturen naar info@amdevices.be.

Kom bij ons langs op locatie